dimecres, 3 de juny del 2009

Els meus gatets!


Bé. Tot seguit us vull parlar dels meus gats. Primer de tot no us espanteu, però en tinc vuit. Us explic-ho: Jo tinc una gata, es diu Minie, aquesta va tindre la Baby. Quan van pasar uns mesos la Minie es va quedar embarassada un altre cop, (la Baby ja tenia 7 mesos). Quan va donar a llum la Minie va portar 3 gatets. I per sorpresa la Baby al cap d'una setmana va donar també a llum a uns altres 3 gatets més. Resulta que s'havien posat d'acord per parir, primer una i després l'altre al cap d'una setmana. Però la gran sorpresa es que la Baby els va tenir a la caseta de la Bafy, la qual cosa volia dir que la gossa es sentia com la mare dels gatets i no deixava que la gata els amamantés. Això ens va fer que els portéssim tots junts!. És a dir, mare, filla, néts, cusins, i tiets! Vaya panda de animales!! I amb això us vull anunciar que com que no podem tenir tants gatets, (per que ens portarien a la ruina) fag un comunicat per si algú en vol algún/ns d'ells. Son molt macus i son de color blanc i negre, n'hi ha de tot tipus! Animeu-vos! Ja niré posant fotos! Gràcies!


ATENCIÓ: US POSU UNA FOTO PER QUE VEIGEU MÉS O MENYS COM SON ELS MEUS GATETS DE PETITS PERÒ NO SON ELS MEUS, ELS MEUS SON DE COLOR BLANC I NEGRE. JA EN POSARÉ ALGUNA.




VISCA EL BARÇA, HA FET HISTÒRIA!


Dons bé, avui em dedicaré a parlar una mica del meu equip. Sòc del Barça, i n'estic molt orgullosa, (és per estar-ho)!. La primera raó que donc, es per que és un equip fantàstic, maravellós i inexplicable! No tinc paraules per descriure el que va fer el passat dia 27 de maig del 2009 a Roma! Sí senyor! Vem aconseguir el triplet per primera vegada a la nostra història. La segona raó per la cual escric això és per que té uns jugadors que fan goig. Amb el capità Puyol, en Xavi, en Iniesta, etc... formen un equip de primera i mai millor dit!^^ Dons bé, ho deixo aqui per que la alegria que tinc a sobre em pot. Jejejeje. Comenteu moooooooooooolt!!