dijous, 11 de juny del 2009

S'acava el curs!

Doncs bé, el curs s'acava, les clases s'acaven, els alumnes marxem, i la veritat es que fa pena encara que no ho sembli. Deixem enrere 9 mesos plens democions bons i dolents, companys que durant el curs em fet riure i patir una mica massa... Personalment agraeixo (i no estic fen la pilota per que no em fa falta, crec) que tant els professors com els companys ens han ajudat i em ajudat en el que em pogut. Donc les gràcies a la directora i a tot el claustre de professors per aguantarme any rere any, encara que només hagin sigut dos, però intensos. Els he fet patir i ja és hora de que els hi dongui una sorpresa, i crec que la més bona que els hi puc fer, es aprobar-ho tot, com estic fen de moment.
Em despedeixo amb una forta abraçada i un adéu, però no un adéu per sempre, sino un adéu fins sempre! Gràcies per tot i fins aviat!

dimecres, 10 de juny del 2009

SUPÀ DE FI DE CURS, ACABANT EL COLE, 5 EXÀMENS I CAP A CASA AMB LA ESO!

Doncs si si, demà exàmen de naturals, (per més informació deixar comentari i resoldré dubtes que tingueu), d'aqui dos dies supà de fi de curs (amb BOTELLÓN, per més informació anar al blog de la Irene, alias "Es ley de vida"), i la semana que vé 4 exàmens (Socials, Anglès, Matemàtiques i Literatura), i se fini! Aleluyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!=)

Que us vagin molt bé els exàmens i que els aprobeu tots i amb molt bona nota!
Petons!!